Кус-кус марокканський з індичкою ЇDLO
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Мандрівки Сходом нікого не лишають байдужим, так сталося і в нашому випадку. Думка, яка давно літала, матеріалізувалася, і ми створили справжню марокканську страву - розкішний кус-кус з високоякісною индичкою, соковитими овочами та запашними східними спеціями. Одна з найскладніших страв в асортименті ЇDLO налічує 13 компонентів та один найважливіший - наше натхнення.
Особливості кус-кусу марокканського з індичкою:
- Склад: крупа кус-кус (70%), овочі тушковані сублімовані: цибуля, морква, перець солодкий, кабачок (13%), філе індиче варене сублімоване (11%), петрушка сушена, часник сушений, куркума, коріандр, чорний перець, сіль.
- Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики страви ЇDLO:
- Маса нетто: 90 г
- Маса порції: 400 г
- Енергетична цінність (на 100 г готової страви / на порцію): 76,9 / 307,7 Ккал
- Білки (на 100 г готової страви / на порцію): 4,6 / 18,4 г
- Жири (на 100 г готової страви / на порцію): 0,2 / 0,8 г
- Вуглеводи (на 100 г готової страви / на порцію): 14,4 / 57,5 г
- Термін придатності: 2 роки
Ви можете купити їжу для походів від бренду ЇDLO за доступною ціною і з доставкою по всій Україні, оформивши замовлення на нашому сайті. Виникли питання щодо товару? Звертайтесь, будемо раді надати консультацію та допомогти обрати найбільш відповідний товар, який вирішить саме ваші задачі!